Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Nystartad 3D Studio

Nystartad 3D Studio 06 feb 2013 11:49 #45971

Vi är Raytrace Studio en nystartad 3D studio, som är i skede att utveckla vår portfolio på vår hemsida. Nu letar vi efter intressanta projekt som kan visa häftiga exempel på vad vi kan åstadkomma.

Vi kan därför erbjuda dig ett mycket bra pris på sådana projekt, desutom har vi en kampanj just nu: Som ny kund får du din första beställning för HALVA PRISET. Samt, värvar du en ny kund till oss så får du 20% rabatt på er nästa order!.

Vi gör allt från arkitekt-, produktvisualiseringar och logotyper m.m. Allt skräddarsytt efter dina förväntningar.


3D bilder har stor genomslagskraft när ni ska presentera en produkt. Till skillnad från en vanlig ritning eller skiss visar 3D bilden hur verkligheten kan se ut, i sina bästa förhållanden. 3D bilden kan t.o.m. vara kraftfullare än ett fotografi. Ni kan influera verkligheten på ett helt unikt sätt med 3D. Vill ni till exempel styla om, ändra tapeter, färger och ljus m.m. för att få er produkt ännu mer säljande så är det möjligt.

Lite Exempel på vad vi kan göra:Allt ni behöver göra för att beställa är att skicka en beskrivning om projektet till info[at]raytracestudio.se eller maila mig direkt så återkommer vi till er så fort som möjligt, med ett pris förslag!


Ibland, med mer omfattande projekt, så kan det även vara nödvändigt att träffas och gå igenom projekt så att allt blir perfekt, i så fall kan ni nå oss på telefon
076 884 19 44, men vi hör alltid av oss ifall beskrivningar eller ritningar inte är tillräckliga.


Vänliga hälsningar

www.raytracestudio.se
Senast redigerad: 06 feb 2013 11:56 av Isak Lindholm.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan