Hustomten Syd

7
Äntligen! Nu känns det som jag har börjat komma igång allt mer och innan jag ens ha hunnit starta har jag en kund på G! ;)

1. Stort intresse och samt en del kunskap är anledningen till min företagssatsning! I skrivandets stund är företaget inte registrerat men detta är planerat inom kort!

2. Tjänsterna kommer vara tillsyn av hus, främst fritidshus men även villor, skötsel av trädgård samt viss underhåll.

3. Brett utbud av tjänster & samt många olika typer av kunder. Detta tillsammans med rimlig prisnivå och god service!

4. Så här i starten kommer jag satsa mycket på marknadsföring. Syns man inte, finns man inte! 🙂 Hemsidan är under lite arbete men snart klar..den skall även tilldelas en se. adress!

Klicka gärna på "Gilla" så blir jag jätteglad! 😃
http://www.hustomtensyd.n.nu/
22
1
Hallå där. Liknande idé som min. Jag kör dock något mer åt div hantverk/renoveringar också. Geografiskt kan man säga att jag tar vid där du slutar. Jag arbetar från södra/mellersta småland och upp till södra östergötland. Läge för lite sammarbete kanske! :) Hälsn. Magnus www.cmhantverksservice.n.nu
Hemsida: www.trafa.n.nu
7
[quote="MangeKl" post=46376]Hallå där. Liknande idé som min. Jag kör dock något mer åt div hantverk/renoveringar också. Geografiskt kan man säga att jag tar vid där du slutar. Jag arbetar från södra/mellersta småland och upp till södra östergötland. Läge för lite sammarbete kanske! :) Hälsn. Magnus www.cmhantverksservice.n.nu[/quote] Ett samarbete hade nog inte varit fel, att dela länkar osv. är ju något bägge kan vinna på. Får kanske lägga till nån extrasida på hemsidan min! :) Mitt område är till viss del Småland..upp emot Tingsryd eller något längre, iaf så här i början!
22
1
Ja, länka till varandras sidor är väl ypperligt att börja med! Jag kommer till en början rikta in mig på området från Linköping ner till Jönköping.
Hemsida: www.trafa.n.nu
7
Nu är verksamheten igång på riktigt och jag hoppas på det bästa :) Skapade häromdagen en sida på FB, så ni som är nyfikna gör gärna ett besök och Gilla/Dela den gärna så blir jag glad ;)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.