Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Grossy.se

Grossy.se 18 mar 2013 12:30 #46395

Grossy.se - Tänk stort. Spara pengar.

Grossy.se erbjuder några av de mest uppskattade och välkända förbrukningsvarorna för hemmet. Genom att erbjuda kunden att köpa i större volymer kan vi erbjuda ett mycket bra pris. Vårt mål är att det för kunden skall vara bekvämt och enkelt att handla på Grossy – med snabb leverans direkt till dörren. Allt till ett oslagbart pris.

Bakom Grossy.se står personer med sina rötter i de mindre tätbebyggda delarna av Sverige. Där är oftast enstaka handlare verksamma på orten och utan konkurrens av lågpriskedjor kan de prissätta högt. Idén till sidan, och själva affärsidén, är att erbjuda en lågprishandel för hela Sveriges befolkning; oavsett om de bor i Glommersträsk, Evertsberg, centrala Stockholm eller Malmö. Det är alltid nära till Grossy.se.

Vi är i skrivande stund i uppstartsskedet, och kämpar hårt för att hålla låga priser och försöker bredda sortimentet (som vi vet är lite klent) så gott det går.

Vi tar tacksamt emot feedback i alla dess slag och är även intresserade av samarbete för marknadsföring, reklamutskick, länkutbyte m.m.

Vi tror stenhårt på denna idé och är övertygade om att det kan bli stort. Konkurrensen är också den stor, absolut. Men på nätet är den för denna typ av handel långt ifrån mördande. Vi är inte i behov av finansiering för fortsatt drift, men med rätt medel, rätt marknadsföring och rätt produkter kan Grossy.se ta ordentlig fart. Så om du är rätt person för Grossy, om du tror på detta lika mycket som vi och har rätt verktyg för att ta denna sida till nästa steg är du välkommen att höra av dig.

Besök oss gärna: Grossy.se

För att kontakta oss: kundtjanst(at)grossy.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan