Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Prisvärd juridisk rådgivning

Prisvärd juridisk rådgivning 05 aug 2013 19:22 #47537

Hej!

Mitt namn är Johan Mellenius och jag är en av fyra delägare i bolaget Nostra Juridik. Vårt uppdrag är att stå till tjänst för privatpersoner samt mindre- och mellanstora företag som behöver juridisk rådgivning. Det kan alltså röra sig om allt från avtalsskrivning till råd gällande hur ni bör agera i en viss situation och till allmänna juridiska utredningar. Vi tar oss gärna an era juridiska problem!

Målet utöver att erbjuda en riktigt bra produkt till er är också att vi ska utvecklas som jurister. Det är därför vi kan erbjuda så god bemanning på varje uppdrag och ett konkurrenskraftigt pris. Vi ser detta som en investering i oss själva och kan på så sätt skapa en win-win situation.

Våra ledord är:
Hjälpsamhet: Vi ska finnas till för att stötta företag och privatpersoner i problem som de behöver extern hjälp med.
Enkelhet: Vi arbetar med att förenkla för dig som klient och vi använder oss av juridiken som ett verktyg för att uppnå enkelhet för dig. Det ska alltid vara enkelt att kontakta oss för att diskutera såväl små som stora funderingar.
Modernitet: Vi strävar efter att vara ett modernt och nytänkande företag genom att leda utvecklingen i samhället till mer genomtänkt och ändamålsenlig rådgivning i juridiska frågor. Vi anpassar vår verksamhet till samhällets kontext och inte tvärt om.

Besök oss gärna på www.nostrajuridik.se eller hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Givetvis finns vi både på Facebook och LinkedIn.
Bilagor:
Behöver du juridisk rådgivning? Besök www.nostrajuridik.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan