Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Sveriges nya tjänst för prisjämförelse av studentlitteratur

Sveriges nya tjänst för prisjämförelse av studentlitteratur 18 aug 2013 12:09 #47601

Hej!

Jag tänkte ta tillfället i akt här på företagande.se att presentera vårt relativt nystartade företag. Det skulle vara kul att lära känna mer erfaret folk i branschen, och kanske utbyta erfarenheter och få tips om hur vi ska utveckla konceptet vidare. Gå gärna in på sidan och använd tjänsten, återkom gärna med givande feedback om t.ex användarvänlighet, affärsidé, marknadsföring eller eventuell profilering på vår sida.
Självklart är du också välkommen att prata allmänt om vad som än intresserar dig.
Här följer en kort presentation av vårt företag:

bookify.se startades våren 2013 av fyra drivna studenter på Linköpings universitet. bookify.se är det nya sättet för Sveriges 350.000 studenter att spara pengar genom att göra ett aktivt val vid köp av sin obligatoriska kurslitteratur.
I dagsläget jämför bookify.se priset på över 400.000 böcker och vi samarbetar med några av de största aktörerna på marknaden.
Genom att rikta oss direkt mot studenter har vi en unik chans att nå ut direkt till en av Sveriges största målgrupper, och som samarbetspartner med oss har du möjligheten att skapa långsiktiga relationer med Sveriges framtida konsumenter.

Med vänliga hälsningar,
Adrian Giacalone
www.bookify.se
Senast redigerad: 18 aug 2013 12:11 av Adrian Giacalone. Orsak: felstavning
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan