Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Artjewelry - Unika smycken

Artjewelry - Unika smycken 01 mar 2014 19:57 #49162

Artjewelry är en webshop i Sverige som säljer handgjorda smycken från olika smycketillverkare som befinner sig på olika platser i Uruguay. Dessa smycketillverkare är oftast backpack människor som åker runt i Uruguay och lever väldigt simpla liv och som försörjer sig med att skapa och sälja sina vackra smycken på Uruguays gator. Smyckena är tillverkade med både kärlek och omsorg. Varje sten, frö, snäcka eller korall som används till smyckena har en betydelse och det kan ni läsa när ni klickar på varje smycke.

Målet med denna webshop är att se hur stort intresset är för dessa smycken och samtidigt kunna hjälpa smycketillverkarna i Uruguay. Inte bara ekonomiskt utan även kunna sprida deras budskap utanför Uruguays gränser. Eftersom att smyckena är handgjorda och skapade med en speciell design är alla smycken unika. Inget smycke är det andra likt. Min dröm är att kunna fortsätta med min webbutik och fortsätta hjälpa smycketillverkarna i Uruguay!

Jag är en tjej som studerar marknadsföring och jag har alltid drömt om att starta en webbutik så därför bestämde jag mig att skapa Artjewelry som examensarbete. Eftersom att mina föräldrar är ifrån Uruguay och jag alltid har beundrat dessa smycketillverkare visste jag direkt att jag ville ta hit deras smycken. Som jag skrev innan är mitt mål att se hur stort intresse det finns och min dröm är att kunna fortsätta med Artjewelry och hjälpa ännu fler smycketillverkare i Uruguay!

Besök Artjewelry!

www.artjewelry.tictail.com
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan