Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Akilles Säkerhet - Håll ditt hem säkert mot inbrott

Akilles Säkerhet - Håll ditt hem säkert mot inbrott 17 jun 2014 13:36 #49791

Akilles Säkerhet är ett företag med mål att leverera kvalitativa produkter som förebygger inbrott. I vår webb butik erbjuder vi produkter som Villalarm och övervakning men även mekaniska produkter som rent fysiskt förvandlar inbrott till inbrottsförsök. Vi tror att denna kombination av produkter ska ge våra kunder en bra förutsättning för att känna sig trygga i sina hem. Vi på Akilles Säkerhet anser att alla ska ha råd med att känna sig trygga därför satsar vi enormt mycket på att hålla låga priser.

Hos oss hittar ni det mesta inom Säkerhet inte bara Villalarm och kameraövervakning utan vi erbjuder helhetslösningar till låga priser!

Våra larm är utan abonnemang och månadskostnader, kunden väljer själv vart larmindikationen ska ledas och äger larmet från första början. Vi erbjuder alla våra kunder förprogrammering av larm. Efter larmbeställning kontaktar vi kunden och säkerställer hur larmet ska schemaläggas. Efter det levereras ett larmsystem som är redo för att monteras direkt.

Vi har ett tätt samarbete med nordens ledande leverantörer i branschen som bidrar med sin spetskompetens och presenterar de senaste lösningarna inom området. Akilles Säkerhet köper även en del av produkterna direkt från tillverkarna och kan på så vis erbjuda lösningar i lägre prisklass. Vi kvalitetskontrollerar alltid nya produkter i vår testlokal och använder de själva flitigt innan de får en chans att visas för våra kunder.

Vi jobbar ständigt för att göra det enklare för våra kunder att navigera och hitta rätt i vår webb butik men om du ändå har frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi pratar gärna om säkerhet.
Pålitlig plats att köpa kvalitet hemma larm, hemlarm, GSM larm och Kameraövervakning system till lägre kostnad: www.akillessakerhet.se
Senast redigerad: 06 aug 2014 14:47 av Nasir Shaikh.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan