Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Företag till salu, företagsförmedling - globalbroker.biz

Företag till salu, företagsförmedling - globalbroker.biz 17 sep 2014 12:17 #50317

Köp och försäljning av företag – http://se.globalbroker.biz

Global Link Solutions är en start-up som har skapats för att främja M&A processer på den globala M&A marknaden samt köp och försäljning av företag. Målet är att tillhandahålla lösningar som förbättrar effektivitet av företags köps-och försäjningsmarknad på den internationella nivån.

För närvarande har vi gjort offentliggjort den internationella plattformen Global Broker. Idag (september 2014) omfattar plattformen följande länder: Australien, Brasilien, Danmark, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Polen, Portugal, Slovakien, Sverige, Spanien, Mexiko. I Sverige är plattformen tillgänglig under se.globalbroker.biz. På portalen kan man själv lägga till köps- eller försälningsutbud av företag/investering, franchise eller hitta en professionell hjälp med köp och försäljning av företag. Där finns ett bokmärke med resurser – informationer som kan vara till hjälp för personer som överväger att köpa eller sälja ett företag samt en lista på rådgivare – företagsmäklare som erbjuder professionell hjälp.

Företagsförmedling, företagsmäklare – förutom att själv lägga till köps- eller försäljningsannons om ett företag i Sverige eller ett internationellt utbud, synligt i alla länder som är med i projektet, är det också möjligt att ta del av våra professionella tjänster som erbjuds av samarbetspartner inom projektet – i Sverige är det Tactic Företagsförmedling, Luleå, Norrbotten.

Du är välkommen att samarbeta med oss – vänligen kontakta oss om du är intresserad.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan