Söker samarbetspartner i bygg- och fastighetsbranschen

3
Här har du en ung, nytänkande och driven entreprenör och arkitekt i Stockholm som driver företaget Robert Sandell Arkitektkontor AB och söker samarbetspartners i bygg- och fastighetsbranschen.

Företagets inriktning har blivit att driva igenom villaprojekt och större lägenhetsrenoveringar i främst Stockholm men även utredningar och projektledning av fastighetsförädlingsprojekt åt företag. Uppdragen har varit av det mer speciella och komplexa slaget, och rollen som arkitekt har utvecklats till att bli så mycket mer än den konventionella arkitektrollen.

Av de företag som jag har hjälpt med större byggprojekt har inget varit verksamt huvudsakligen inom bygg- eller fastighetsbranschen. - Ett åkeri som ägde en stor tomt i ett stadsutvecklingsområde, ett utländskt designföretag där vi tillsammans förvandlade en nedgången vindslokal till toppmoderna vindsvåningar i Gamla Stan eller ett vård- och läkemedelsföretag med byggprojekt och fastighetsförädling som bisyssla och investeringsområde. Företagen har haft en fastighet och sett utvecklingspotential eller så har de haft kapital som de har velat investera i den lukrativa fastighetsbranschen för att se det växa. Jag har därför varit deras specialist inom området och varit med och projektlett satsningen från start till mål med resultat över förväntan.

Jag skulle gärna hitta en samarbetspartner, gärna inom bygg- eller fastighetsbranchen, för bygg- och fastighetsförädlingsprojekt, men även andra företagare och entreprenörer kan vara av intresse.

Det jag kan bidra med är ett enormt personligt engagemang, ett visst investeringskapital och en gedigen skicklighet när det gäller att utveckla och driva igenom byggprojekt. Bred erfarenhet finns av alltifrån arbete med tidiga skisser, finansieringsprospekt, utredningar mm till detaljprojektering och upphandling av byggentreprenörer. Den avgörande kompetensen handlar om hur man fångar upp ett projekts potential och hur man förverkligar detta på det för situationen mest lämpliga sättet.

Jag har drivit verksamheten sedan 2007 och företaget går väldigt bra och jag drivs av en enorm glädje inför yrket men även av att utvecklas. Därför skulle jag gärna vilja hitta en samarbetspartner och skapa en vinnande symbios. Helst för projekt och samarbeten i den växande Stockholmsregionen men även andra områden är av intresse.

Söker du en hungrig och ambitiös entreprenör och arkitekt med sinne för hur man gör det bästa möjliga av ett byggprojekt eller liknande: Tveka inte att höra av dig! Om du vet någon annan i din närhet som skulle kunna vara intresserade så tipsa gärna oss om varandra!

(Kolla gärna in hemsidan www.robertsandell.se även om den främst har en inriktning mot privatkunderna)




Robert Sandell, arkitekt SAR / MSA

+46 (0)73-096 20 87
[email protected]
Arkitekt Stockholm , hjälper dig med ditt fastighets- eller byggprojekt.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.