Intempus Tidregistrering - rapportera timmar via app!

1
Hej!

Jag arbetar på Intempus, ett företag som erbjuder inrapportering av timmar, varor, körsträcka mm. via mobiltelefonen. Tjänsten består av en app (till iPhone och Android) och ett webbaserat admingränssnitt, och är perfekt för små och medelstora företag.

Intempus är idealiskt för dig som arbetar med många projekt, eftersom det är snabbt och enkelt att få översikt över vilka inrapporteringar som görs på vilket projekt. Vi har dessutom full integration med online bokföringsprogrammet e-conomic (www.e-conomic.se). Oavsett om du använder Intempus med eller utan integration finns det massor med tid att spara! Många av våra befintliga kunder är hantverkare, men vi hjälper även städfirmor, redovisningskonsulter, revisorer, cateringfirmor och många andra att effektivisera verksamheten.

Intempus har i dagsläget merparten av verksamheten i Danmark, men vi jobbar nu hårt för att få nya kunder både i Sverige och i Norge.

Gå gärna in på vår hemsida www.intempus.se eller skicka ett pm till mig för mer information! Skriv också gärna nedanför om du tycker att vi borde erbjuda integration med just ditt löne- och/eller bokföringsprogram.

Med vänliga hälsningar,

Jacob Magnusson
Intempus

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.