U'R Solutions - Med blicken riktad mot den gulnande hösten

8
1
Vi på U'R Solutions är oerhört glada över att ha funnit företagande.se, och vi hoppas på att knyta många nya kontakter här!

Jag startade U'R Solutions i mitten på April i år, och i detta nu arbetar vi med två kunder, varav ett av samarbetena löper över en längre period i form av veckovis erhållna uppdrag. I nuläget utförs det huvudsakliga arbetet av mig som skribent. Min bror, med sina breda kompetenser inom system- och webbutveckling i sin roll som full-stack web developer, fungerar främst som teknisk rådgivare inom sökmotoroptimering. Framåt hösten kommer han dock att anta en större roll i verksamheten när vi ska expandera vårt uppdragsfält med fullständiga webb- och marknadsföringstjänster.

Så det är med blicken riktad mot den gulnande hösten som jag, upprymd som ett barn på julaftonsmorgonen över dessa grandiosa planer, formulerar denna artikel med ett lätt pirrande i maggropen. Arbetet med U'R Solutions uppslukar mig helt, och jag skulle kunna sitta flera timmar till, men även den mest ambitiösa entreprenörskroppen kräver sin vila.

Imorgon är en ny dag, med nya texter att formulera.

MvH
Christoffer Andersson - Skribent, U'R Solutions
Christopher Paulstam

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.