Raytrace Studio hjälper företag att skapa 3D-visualiseringar

1
1
Hej medlemmar på företagande.se!,

Jag heter Isak Lindholm och driver Raytrace studio. Jag hjälper företag i olika branscher att skapa 3D-visualiseringar. Det är ett praktiskt sätt att visa upp och sälja produkter som ännu inte finns och att visa upp befintliga produkter på ett fördelaktigt sätt. Mina bilder och filmer har använts för att visualisera allt från villor till innovationer.

Jag skapar:
• Fotorealistiska bilder av exempelvis produkter och hus.
• Animerade filmer och rundvandringar som visar en produkt eller ett hus från flera håll.
• Planritningar av hus och lokaler som ger en snygg och översiktlig bild.
• 360° -bilder som ger åskådaren möjlighet att röra sig i bilden och fokusera på valda delar.

Jag vågar påstå att jag erbjuder marknadens bästa pris
Jag har arbetat med 3D-animering i många år och kombinerar flera olika program och tekniker när jag arbetar. Det gör att jag sparar tid och kan hålla lägre priser än mina konkurrenter.

Erbjudande!
Jag är intresserad av att få in nya kunder och erbjuder därför en testbild av din produkt helt gratis. Om du tycker att den ser bra ut kan du köpa loss bilden till ett bra pris och använda den hur du vill.

God kvalitet ger nöjda kunder
De flesta av mina kunder är hussäljare, arkitekter och uppfinnare, men jag är även öppen för att arbeta med andra branscher. Bland mina kunder finns bland andra Forsgrens Timmerhus, Huspartner i Norden och Diabas Arkitekter.

Jag gör alltid mitt yttersta för att leverera god kvalitet och god service. När jag får in större uppdrag tar jag hjälp av andra duktiga leverantörer i mitt nätverk. Målet är förstås att få mina kunder att vilja anlita mig igen. Några ord från mina kunder:

”Stort tack Isak. Vi är jättenöjda och imponerade av snabbheten och kvaliteten i ditt arbete. Dessutom fick vi ett väldigt trevligt bemötande. Vi rekommenderar dig gärna till andra!”
/ Huspartner i Norden AB

Vill du träffa mig eller beställa en kostnadsfri testbild är du välkommen att kontakta mig via mail eller telefon!

[center] Med vänlig hälsning
ISAK LINDHOLM | CGI – ARTIST
[img size=500]http://www.raytracestudio.se/img/raylogo_final.jpg[/img]
TEL: +46(0)8 559 16 006 | MOBILE: +46(0)76 884 19 44
ADDRESS: GRANINGEVÄGEN 10, 132 36 SALTSJÖ-BOO | WWW.RAYTRACESTUDIO.SE[/center]
Masterpieces, realized instantly
15
5
Häftigt! Lycka till!! :) Vilka program använder du dig av för fotorealistiska bilder och animerade filmer?
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!
2
1
Tack så mycket, Jag jobbar med lite olika program, men mest effektivast är att köra den här processen: 1\ Förmodellering (uppyggnad av hus kropp efter ritning, utan små detaljer) Google - Sketchup 2\ Möblering & detalj modellering Autodesk - 3Ds Max 3\ Ljus och material (rendering) Chaos group - Vray 4\ Post-production Adobe - Lightroom & Photoshop (för rörlig bild: adobe - after effect) --- Hör gärna av er om ni är intresserade av att höra mer Med vänlig hälsning Isak Lindholm
2
1
[b]Hej alla[/b] Ville se ifall någon av er känner till ett smidigt sätt att hitta en engagerad säljare? Drömmen är om det fanns någon typ av freelance säljare, finns det och i så fall var?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.