Unika events-Skapare av oförglömliga minnen

2
1
Hej,

Som ni kan förstå av rubriken så sysslar mitt företag med events. Vi försöker göra det där lilla extra för alla våra kunder och vi brinner verkligen för våra events och har väldigt höga krav på oss själva som leverantörer.

Vad gör oss då speciella i den här hårda branschen? Det som jag tror gör oss speciella är att vi har ett nytänkande sätt och att vi vill få varje event vi skapar till att bli unikt. Vi vill inte att kunden ska säga " jo det var kul men inget speciellt direkt".

Jag som startat det här företaget heter Johan Niklasson och jag har sen jag var ung anordnat allt från fester till resor åt vänner,bekanta,föreningar och i andra ideella sammanhang.

Jag är en driven person med bra fantasi och ett stort kontaktnät inom allt från nattklubbar till dansare och diverse inom eventbranschen.

Vi erbjuder våra kunder
Planering ,Projektledning, Helhetsansvar, Konsultation, och idéhjälp.
Vi jobbar både med företag och privatpersoner

Vill ni se mer av det vi sysslar med gå gärna in och kolla på vår hemsida på
www,unikaevents.se
5
1
Hej, Ser att vi är i samma bransch, Vad tror du om något typ av samarbete? Kolla gärna till våran hemsida : http://www.purple-party.pl/ Vi håller till i Kraków Med vänliga hälsningar Adam Byström
11
Hej Jag skulle vilja veta mer om ett eventuellt event som jag skulle vilja anordna för vårt företags räkning för att locka nya kunder. /Gisela
Vänliga hälsningar,
Gisela Karlsson
Samtis Studio
[email protected]
www.samtis-studio.com
http://www.k-yachtingworld.com
2
1
Hej Gisela, Du får jättegärna kontakta oss på +46 72-237 37 70 eller maila till [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.