Tidrapport 24

1
Tidrapport 24 passar alla oavsett storlek

Prova gratis i 30 dagar!

Vi på Tidrapport 24 vill förse marknaden med det bästa och smidigaste tidrapporteringsprogrammet. Vårt program är speciellt framtaget i nära samarbete med byggfirmor, snickare, målare, städfirmor, bemanningsföretag men fungerar inom alla branscher i behov av tidrapportering. Det bästa med Tidrapport 24 är att det går att branschanpassas så det passar just er verksamhet optimalt. Vårt mål är att hjälpa ert företag att rapportera tid och använda insamlad data på ett bättre och enklare sätt och framförallt ska det gå snabbt och smidigt. Er tid är värdefull och med enkel och smidig tidrapportering med Tidrapport 24 får ni mer tid över till er kärnverksamhet.

Från 499:- / månad (ingen startkostnad eller bindningstid)
Uppgradera, nedgradera, eller avsluta när som helst. Med Tidrapport 24 får ni tillgång till enkel och smidig tidrapportering till en tydlig prissättning utan någon bindningstid. Ni kan när som helst välja att uppgradera, nedgradera eller avsluta ert abonnemang.

Kontakta oss gärna på support(at)tidrapport24.se så hjälper vi er!
Eller tryck här starta ert 30 dagars gratis demo nu direkt!

Bästa hälsningar
Tidrapport 24
www.tidrapport24.se
1
Hej, detta låter ju jättebra, jag kommer ringa er. Med vänlig hälsning, John //[url=http://www.resorforfunktionshindrade.se/] Resor för funktionshindrade[/url] [url=http://www.resorforhandikappade.se/] Resor för handikappade[/url] [url=http://www.personligassistent.nu/] Personlig assistent[/url] [url=http://www.rehabresor.nu/] Rehabresor[/url] [url=http://www.hemtjanstvasteras.com/] Hemtjänst Västerås[/url] [url=http://www.personligassistansstockholm.se/] Personlig assistans Stockholm[/url] [url=http://www.anhorigvardare.se/] Anhörigvårdare[/url] [url=http://www.personligasssistanslinkoping.com/] Personlig assistans Linköping[/url]
Resor för funktionshindrade

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.