Familybox - Prenumerationsboxen för en bättre vardag

1
Jag är en småbarnsmamma med en livslång passion för kost och hälsa, som driver webbutiken Familybox.se ihop med en väninna från föräldragruppen. Våra barn lider av ett flertal födoämnesallergier och hudproblem, och vi startade med en tanke om att hjälpa familjer i vår situation.

Inom kort kommer vi att lansera en prenumerationsbox med nya roliga och hälsosamma produkter varje månad, för att att göra det enklare att hitta rätt i det ständigt ökande utbudet för personer med mjölk- och glutenallergi. Allt vi säljer är noga utprovat av oss, och vi har ett fokus på miljö och så naturliga produkter som möjligt.

Vi är ständigt på jakt efter nya produkter, och vill gärna ha kontakt med små företag som tillverkar produkter inom hudvård, hushåll och livsmedel som passar vår målgrupp. Vi har idéer på livsmedelsprodukter där vi gärna hade startat ett samarbete med en livsmedelstillverkare av torrvaror.

Läs gärna mer om oss på https://familybox.se/info/om-oss/
Vill du kontakta oss gör du det enklast på [email protected] eller [email protected]. Det går även att ringa oss på 0700-357341

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.