Nytt kiosk

1
Hejsan! Jag har öppnat en ny kiosk. Idag är det min 4:e dag sen jag startade kiosken. Jag säljer läsk,chips,chocklad, godis, tidningar, glass och lite cigaretter. Jag undrar vad är det som behövs mer till att få mer kunder. Jag har inte gjort någon reklam för kiosken ännu men jag ska göra det snart tills jag får mer mängder snus och cigaretter. Vad är det som lockar kunder så att de ska börja köpa ifrån mig? Jag får från 2 till 5 kunder om dagen. Jag öppnar vid 9-19. Är det rimligt nummer av kunder för att vara bara 4 dagar sen jag öppnade? Om ni har bra rådgivning till att locka mer folk så säg till gärna. Tack i förhand!!
338
25
En spontan tanke var att skriva ut ett enkelt flygblad med information om "nyöppnad kiosk runt hörnet". Ge 10% rabatt på nästa inköp om de tar med sig annonsen så ser du hur väl det föll in. Lycka till!
40
1
Hej! Först och främst, hoppas att din kiosk går bra. Angående antalet kunder, så kan det vara vanligt med få kunder i början, men allt detta hänger på läget och om du har gjort reklam. Om du har ett bra läge med mycket personer som går förbi så kan det vara lite konstigt att så få kunder har kommit eftersom människor borde bli nyfikna på vad som pågår. Angående reklam, så menade jag att om du hade gjort lite reklam om att du skulle öppna en kiosk och visat lite exempel på "öppningspriser", så skulle även det ha lockat fler kunder till butiken eftersom de då vet att något nytt öppnar just då. När du nu ska göra reklam snart, så tycker jag att du borde trycka upp ett antal flygblad och sedan dela ut det till hushållen i närheten på egen hand. Då kan du börja bygga upp en kundkrets och sedan så kan du fortsätta dela ut flygbladen längre och längre ut. Om du även tar med ett bra erbjudande eller en kupong i flygbladet, så kan även det göra att fler kommer in istället för att bara läsa flygbladet och inte komma till butiken. Hoppas detta var till hjälp. :) Skulle du vara intresserad att ha hjälp att skapa ett bra och slagkraftigt flygblad, så kan vi på ReklamEliten hjälpa till. Vi erbjuder även visitkort, affischer och profilering till ett mycket bra pris. Mvh: ReklamEliten www.reklameliten.se
ReklamEliten, Billig och Snabb reklam.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.