Sveriges bästa speltjänst

1
Hejsan,

Jag tillsammans med tre affärsintresserade entreprenörer startade upp ett handelsbolag i mars 2015. Vårt namn är MarketBeaters och vi är verksamma inom spelbranschen.

Med mångårig erfarenhet från olika former av spel beslutade vi oss för att starta upp en tjänst där vanligt folk kunde får speltips smidigt, fort och enkelt i sin mobil.

Vi har en applikation för såväl Apple- som Androidprodukter. När våra kunder laddar ner appen får de möjlighet att köpa olika paket beroende vad de är ute efter. I skrivande stund har vi 4 personer som delger speltips och våra kunder kan välja att köpa alla spel eller enbart från en person osv, från en månad upp till ett halvår till rabatterat pris.

Vi är inte en tjänst som alla andra, sedan starten den 1:a juni har vi levererat dryga 650 speltips med en Return On Investment (ROI) på dryga 108%. Våra kunder har om de följt alla våra spel drygt fördubblat sin spelkassa ifall de spelat efter våra rekommendationer. För att sätta det i perspektiv har index på stockholmsbörsen gått upp med några få procent i år. Vi är helt transparenta och bokför alla våra spel och resultat just för att din upplevelse med oss ska bli så bra som möjligt.

Vi har ett samarbete med ett världsledande spelbolag som ger attraktiva erbjudanden till dig som kund. Ett spelbolag som ej diskriminerar vinnande spelare. Detta spelbolag, Sportmarket Pro, är en bettingbroker som samlar olika spelbolag på samma sida för ökad volym och en rad specialverktyg för att du ska ha så bra resultat som möjligt.

Vår tanke med detta företag är att betting ska ses som en seriös långsiktig investering likt värdepapper som aktier, obligationer eller fonder. Länge har samhället sett ner på betting som något som man bara förlorar pengar på men betting är samma princip som andra investeringsmetoder. Det finns ingen större skillnad mellan betting och aktier rent fundamentalt.

Vi slår oss inte till ro utan våra planer är att kraftigt expandera vår verksamhet i framtiden och bli ett stort företag med högklassig service och en tjänst som för er kunder ska vara en mycket god investering.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss så hör av dig! Du hittar kontaktuppgifter på vår hemsida, i appen och de sociala medier vi för närvarande är verksamma i (twitter *uppdateras dagligen*, och Facebook)

********
Ni kan läsa mer på vår hemsida: http://marketbeaters.se/ eller ladda ner appen här https://play.google.com/store/apps/details?id=hbmarketbeaters.se.marketbeaters (Android) eller för Apple på Applestore alt Itunes.

Se vår twitterprofil här: https://twitter.com/MBeaters

Snart finns vi även på LinkedIn

********
Vänligen
Victor Eriksson
Medgrundare och Delägare på MarketBeaters
marketbeaters.se twitter.com/mbeaters

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.