Stockholms Företagsmäklare

1
Stockholms Företagsmäklare - Företagsvärdering & Företagsförmedling Stockholm

Stockholms Företagsmäklare ska vara det självklara valet för dig när du söker en partner för företagsförmedling eller om du vill sälja eller köpa små eller stora restaurang företag i Stockholm´s regionen. Vi är specialiserade på restaurangförmedling och kan med stolthet säga att vi är idag den ledande restaurangmäklaren i Stockholm. Vi tycker att det är lika självklart att anlita en specialiserad företagsmäklare som det är att anlita en specialiserad läkare för att nå bäst resultat. 

Med stor ansvarskänsla,lyhördhet och fullt personligt engagemang gentemot våra uppdragsgivare skapar vi tillsammans fram en form för försäljningen där uppdragsgivaren har full insyn i försäljnings processen. 

Att anlita oss ska kännas tryggt för både säljare och köpare. Med lång erfarenhet från företagande och genomförda överlåtelser så besitter vi idag en kompetens om hur man på bästa möjliga sätt och med rätt pris får en överlåtelse till stånd där både säljare och köpare blir vinnare i en företagsförmedling på Stockholms marknaden.

Vi samarbetar med en rad olika samarbetspartners för att ha en bred kompetens i allt vi företar oss. Med vårt stora kontaktnät, kundregister och aktiva marknadsföring hittar vi potentiella köpare till din verksamhet omgående.

Om ni anlitar oss och våra tjänster, får ni också kunskap, erfarenhet, kontaktnät och trygghet genom hela företagsförmedlingen på köpet.

Be gärna om referenser och titta på tidigare företagsförmedlingar som Stockholms Företagsmäklare har gjort. Men lita också på magkänslan – förtroende är viktigt när du ska sälja din verksamhet.

Besök vår hemsida: http://www.stockholmsforetagsmaklare.se/sv-SE

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.