Ekologiska barnkläder

Anonym
Hej!
Jag är en grafisk formgivare och illustratör och jag håller just nu på att starta upp ett ekologiskt barnklädesmärke med baskläder för barn ca 2-6 år med mina egna prints. Jag kommer att sälja en del via återförsäljare (har fått några förfrågningar från butiker i olika länder via Instagram), men även i egen webbshop är det tänkt. Jag har lång väg kvar, har inga produkter än utan än så länge bara egensydda prototyper, men har äntligen hittat en bra tillverkare och kommer snart att kunna sätta igång på riktigt.

Jag har ingen hemsida/butik än, men har smugit igång med en wordpress-sajt så länge med lite info och blogg, mest för att ha ett ställe att hänvisa till med lite mer bakgrund än man får plats med på Instagram.
2
Hej! Tack, kul att du gillar det! Vi är inne på samma tankar du och jag, det är lite så jag tänkte starta. Jag kommer att försöka själv nu i början och se hur det går, men behöver jag hjälp längre fram hör jag av mig! Mvh Åsa
3
Låter ju som en jättebra idé! Hade varit kul att få se din hemsida, Är själv ganska ny i "hemside-byggandet" och hade gärna delat lite idéer!
2
Det är inte så mycket att se i nuläget, mest en kort presentation och en lookbook med våra kläder, sen är tanken att det ska öppna en webbshop i början på nästa år. :bravo
19
3
Kul idé! Det låter som en produkt som kommer att gå bra också. Hoppas du får alla tips du behöver för en framgångsrik uppstart!
http://smarttrappstadning.se/

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.