Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 02 dec 2018 14:35 #58587

Det är inte den första sajten att erbjuda tjänsten att skapa en faktura gratis online, men den är fokuserad på snabbhet och enkelhet och vi tror det är den snabbaste och enklaste som också är helt mobilanpassad!

Tanken är att den riktar sig mot såna som jobbar som småföretagare och inte har tillgång till en dator hela tiden, t.ex. hovslagaren som åker runt från plats till plats och vill kunna skicka en faktura på plats och såna liknande tjänster. Allt sparas lokalt i webbläsaren, inget konto behövs, och det är det absoluta minimum som måste fyllas i. Just denna kombination tror vi är unik!

Nyfiken på om någon tycker den fungerar bra eller har synpunkter på tjänsten, den är helt gratis och annonsfri till att börja med! :)

blixtfaktura.se

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 02 dec 2018 15:41 #58588

Hej,
Kikade på den som snabbast - ser bra ut tycker jag.
Förstår också syftet och att mitt förslag förstör det - men vore det inte bra att ha någon form av inlogg eller konto verifiering? I dagsläget är det väldigt mycket information om sitt eget företag som man måste komma ihåg: Fakturanummer framför allt, men även bankgiro osv. Med ett konto (Facebook inlogg skulle säkert räcka) så skulle all sådan information kunna sparas (ponera att ni är två eller att man byter enhet) och man kan fokusera på kundens information?

Bara min tanke :)

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 02 dec 2018 16:13 #58590

Om man väljer att spara uppgifterna, så kommer webbläsaren ihåg dig till nästa gång och du behöver inte mata in några uppgifter. Detta går ut på att de allra flesta har mobilen med sig och vill göra det på mobilen, och att mobilen är svår att komma över för en obehörig. Sidan räknar också upp faktura numret varje gång. Du kan också välja att spara bara företagsinfot eller också kund-info.

Så det blir som om att du har ett konto, alla uppgifter sparas automatiskt i webbläsarens "local storage", men du behöver inte tjafsa med lösenord osv. Visst blir det svårt att byta till en ny mobil, eller dela bland flera, men det är är "1.0" versionen så att säga.

Om sidan börjar användas, då finns det ju en naturlig fortsättning att antingen erbjuda en konto version eller en app där man kan spara även flera kunder och ofta använda faktura-rader, och för att kunna dela appen om man är fler än en person i sitt företag. Men just smidigheten att inte behöva joxa med kontouppgifter men ändå ha allt sparat tror jag är något som uppskattas. :)

Tack för att du tittade på sajten och för dina kommentarer!

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 02 dec 2018 16:16 #58591

Då är jag med - ja allt verkar ju fungera, att den räknade upp är riktigt bra. Skriv det på sidan kanske så slipper man undra? Kanske står också, läste med lite dagen-efter-feeling :)

Bra initiativ!

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 05 dec 2018 00:11 #58613

Nice gratis tjänst :) Själv använder jag Fortnox men kostar ju självklart. Har dock inte funderat på hur bra det funkar i mobilen. Brukar oftast skriva mina fakturor när jag sitter vid en dator.

:bravo
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se

Ny sajt, blixtsnabb faktura https://blixtfaktura.se 03 mar 2019 15:23 #67928

Hej!

Jag har själv hållt på med programmering, och det ser bra ut. (jag är långt ifrån ett profs, och har aldirgt hållti på med css eller html)Skulle dock snygga upp hemsidan och skaffa ett SSL-certifikat.
 

Välj kommun från listan