Dropshipping - Shopboozt lanseras!

1
Starta din egen dropshipping webshop med Shopboozt!

Dropshipping börjar etablera sig som en välkänd e-handel metod för de som vill sälja produkter online utan något lager. Det finns en rad olika tjänster som underlättar köpkedjan för dig som äger en webshop. I många fall underlättar det att ha en mellanhand så att du slipper kontakta leverantörer världen över för att få sälja deras produkter. Shopboozt finns på de två största plattformarna, Woocommerce och Shopify.

Vi på ITBMedia AB lanserar nu vårt dropshipping plugin, Shopboozt. Det är en tjänst där du enkelt kan välja bland 50 000 produkter och 3000 olika leverantörer. Genom Shopboozt kan du lägga till produkter på din webshop från vår produktkatalog som innehåller alla produkter från Bigbuy och Aliexpress. På så vis kopplar vi ihop dig med stora leverantörer med de bästa priserna utan att du behöver ha någon kontakt med leverantörer.

Så här går det till:
Dina kunder beställer en produkt på din webshop => ordern kommer in till Shopboozt => Shopboozt lägger ordern till leverantören=> Leverantören skickar produkten till slutkonsument.
Du betalar ett lägre inköprspris för produkten än vad dina kunder gör, mellanskillnaden är din vinst!

Har du ingen webshop idag? Vi skapar även din webshop via Woocommerce och Shopify för att du lättare ska kunna komma igång.

Starta helt gratis med 10 produkter. Det ända du behöver är en webshop ansluten till Woocommerce eller Shopify.

Läs mer om Shopboozt och hitta dina dropshipping produkter på dropshipping-produkter eller kontakta oss på [email protected]



Vi ser framemot att höra från våra famtida e-handlare!
/ Shopboozt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.