MadameBijoux.net - handgjorda smycken till bra pris

24
Hej allihopa.



Vi är nya här och tänkte passa på att presentera oss innan vi börjar ställa frågor. Vi driver Madame Bijoux, en onlinebutik med egendesignade handgjorda smycken. Företaget startade för ett år sedan i Sydney, Australien, men vi kommer snart öppna i Sverige i stället då vi ska flytta dit.



Ta gärna en titt på www.madamebijoux.net om ni är intresserade.



/Tina och Jonas
219
1
Först vill jag bara säga att det var jättesnygga smycken med priser som passar mig :roll: [br]Men vad menar ni med [i]"...men vi kommer snart öppna i Sverige [u]i stället [/u]då vi ska flytta dit"[/i] [br]Ni fortsätter väl och säljer världen över. En internetbutik är väl global??? [br]Kanske jag som bara fattade fel.... :vissla
24
Ja du har helt rätt. Vi kommer sälja till hela världen även då vi finns i Sverige men jag menar att företaget är registrerat i Australien nu men vi kommer stänga det här och flytta till Sverige och registrera ett nytt företag där. Mao så blir det inte så stor skillnad för butiken utan mer för oss vid bokföring mm. Dock kommer moms att komma på priserna för svenska kunder (och EG kunder). Valutan kommer också bli svensk med US dollar som sekundär valuta.
219
1
Ok, så i skrivandes stund befinner du dig i Australien... [br]Då är du inte lika morgontrött som jag.... :oops:
219
1
Är det ni som gör smyckerna eller köper ni in från lokala hantverkare?
24
Japp, är i Sydney nu och det börjar bli kväll. Vi designar och tillverkar smyckena själva. Hade några smycken i början som vi inte hade gjort själva men nu tror jag inte att någon av dom finns kvar.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.