Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Winova - nytänkande produkter

Winova - nytänkande produkter 16 feb 2007 10:51 #7244

Hej alla forumläsare!Skulle bara passa på att presentera mitt företag Winova.Winova är ett grossist/produktionsbolag som presenterar smarta lösningar främst inom där bakterier kan vara ett problem. Vi scannar även av marknaden och skaffar generalagenturer av smarta produkter inom luftrening, vattenbehandling och rengöringskemikalier.Vi har bland annat tagit fram ett komplett rengöringssortiment i tablettform!

avfettare, avkalkare och desinfektionsmedel allt i tablett form. Fördelar är lättare hantering, billigare literpris, lättare transport, lätt att förvara os v.

Desinfektionstabletten ger 10 liter desinfektion och är perfekt för en hel del olika marknader som badhus, solarium, lantbruk, hemmet o svVi har även en hel del produkter i produktion för att behandla bakterien legionella, både hela bostadshus och enskilda duschar.Mycket annat är också på gång, se www.winova.nu för mer information. Sidan är inte helt uppdaterad men det kommer sakta men säkert.Vi marknadsför vår eget varumärke Winova och söker återförsäljare i hela landet. Alla produkter håller högsta kvalite.Tack för ordet

Mvh

Philip Wilhelmsson

Winova

018-474 11 70

0704-259825
Philip WIlhelmsson
Winova Technology AB
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan