Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Klimatstyrningar (intelligenta hem)

Klimatstyrningar (intelligenta hem) 19 apr 2007 07:47 #8399

Intelligenta hem, smarta hem. Dessa katergorier innehåller allt från enkla fjärrkontroller till lampor till kylskåp som lägger beställningar automatiskt när mjölken börjar ta slut.

Vad har vi då gjort?

GIHOMEQ AB har egenutvecklat ett system för bla. diffrentierade klimatstyrningar för olika rum samt tända och släcka förbrukare såsom lampor, kaffebryggare mm. Möjligheter finns att styra via SMS samt internet.Eftersom vi har hela utvecklingen själva så kan vi hålla priserna nera på systemet. Målet med prissättningen är att gemene man skall ha råd med detta utan att bli ruinerad. Man ska ju inte betala mer än det man kan spara in.Välkommen in på vår hemsida www.gihomeq.se eller kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Med vänlig hälsningStefan Holm

VD

GIHOMEQ AB

Klimatstyrningar (intelligenta hem) 26 apr 2007 14:17 #8604

Om du vill ha synpunkter.

Försök ordna upp hemsidan. Konceptet låter intressant, och väldigt "framitd". Men när man ser webbsidan känns det lite mer 90-tal.

Försök göra sidan så att den också känns "framtid". Kanske med flash-grafik?

MVH André

Klimatstyrningar (intelligenta hem) 26 apr 2007 14:21 #8606

Ja, jag vet att den är lite "billig" men jag har tyvärr inte någon som är duktig på detta till ett bra pris. känner du någon så hör gärna av dig!//Stefan

Klimatstyrningar (intelligenta hem) 26 apr 2007 17:13 #8608

Du har PM. :)

Klimatstyrningar (intelligenta hem) 01 maj 2007 18:09 #8695

Jag har goda vänner som sedan ca 3 år tillbaka har hållt på med webdesign åt mindre, oftast nystartade företag. http://www.shineth.se är ett exempel på vad dem har gjort. Skicka mig ett PM om du är intressead så kan jag snacka med dem och ge dig kontakt info.

MVH André Tuvberger
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan