roligatrojor.com till salu

1
Hej  !
Skriver dessa rader med anledning att Sveriges största sajt för kläder med personlig märkning är till salu.

Vilka är vi då ?
- Jo vi driver bolaget Roos & Ekring. Vi har varit verksamma sedan 2003. I bolaget Roos & Ekring så driver vi Sveriges största sajt där man kan skriva sin egen text samt ladda ner sina egna fotografier och få dom tryckta på våra produkter.
I köpet av roligatrojor.com ingår www.adressen,webbshopen med tillhörande orderhanteringsprogam, kunderna,mailadresser samt ett lager av baby kläder. Vi har satt två olika priser beronde på om man väljer med maskinparken. I maskinparken ingår luftdriven tryckpress,skärmaskin samt en storformatskrivare med inbyggd skärmaskin.
Vi står på två olika ben var ett är att vi trycker arbetskläder. Denna del har nu vuxit sig stark. Och med anledning av detta står vi d´vid ett vägskäl. Vi har fattat beslutet att sälja av roligatrojor.com då vi inte hinner med. Så vår fråga till er om det skulle vara intressant att förvärva roligatrojor.com
1616
4
Hej Roosekring![br][br]Jag tror du underlättar lite för intressenter genom att tala om vad som ingår i förvärvet? [br]Är det bara e-butiken, com-adressen, eller tillkommer utrustning, kläder, leverantörer mm?[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br][br]Ps Egentligen borde del av inlägget ligga under "Till Salu" (B2B) Men då även del av inlägget innefattar en presentation av er låter jag den stå kvar i denna del av forumet så får ni själva avgöra var ni avser att ni når bäst ut.
Må väl!
37
Här är en artikel jag skrev om hur/var man får mer betalt för sin domän & sajt när man vill sälja den:[br][br]http://www.text.nu/nytt-och-noterat/extrapengar-i-sommar-salj-dina-oanvanda-domaner.html[br][br][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.