Visionen om webblösningar till ett lågt pris

6
Hej!

Jag hade kort tänkt pressentera ett nyligen lanserat koncept från mitt företag.

Tidigare har mitt företag jobbat med att skräddarsy interaktiva webblösningar, tillexempel cms-system, webbshoppar och bokningssystem.
Varje dag skapar man sig nya erfarenheter och min erfarenhet av just denna marknad har varit att dessa system är relativt sett dyra och tar lång tid att utveckla. Ju mer komplexa systemen blir ju mer börjar applikationen likna en stor investering för företagen.

Så min vision blev att arbeta fram en rad färdiga produkter som skulle hålla lika hög klass och standard som en skräddarsydd lösning fast till ett lägre pris.

Vi uppnådde detta mål igenom att använda såkallade ”open source” plattformar som grund för våra produkter. Sedan har vi även kunnat hålla priset nere på våra produkter eftersom dom betalas månadsvis.

Så istället för att ni betalar en stor engångssumma sker betalningen löpande över en länge tid, och i detta pris ingår även webbhotell för produkterna.

Vi har idag tre färdiga produkter, content management, företagsblogg och webbshop.

Vi har även en öppningskampanj där man har möjlighet att testa en webbshop i 60 dagar utan någon kostnad.


Mer erbjudanden och produkter kommer inom en snar framtid.

Kolla in våran sida för mer information: http://ShopIT.rwlconsulting.com

/ R
ttp://www.MinRSS.nu
1616
4
Välkommen att komma tillbaka med information som presenterar Dig och Ditt företag som denna del av forumet syftar till![br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
37
fungerar ert system för apple/mac os?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.