Uno Lingmark

Uno Lingmark, född 1948 i Stockholm, är en svensk författare och utbildare inom telefonförsäljning och telemarketing inom Norden. 2011 medverkade han i Sveriges Radios konsumentprogram Plånboken (P1) där han delgav telefonförsäljarnas bästa knep.

Bibliografi
1985 – Framgångsrik Telemarketing (faktabok)
1986 – Framgångsrik Telefonförsäljning (faktabok)
1986 – Effektivt telefonsalg (faktabok norska)
1987 – Effektiv telemarketing (faktabok norska)
2002 – Telefonförsäljning, En guide (faktabok)
2002 – Telefonförsäljning, Lärarhandledning (Lärarhandledning)
2005 – 100 sidor om hur du blir världens bästa telefonsäljare (faktabok)
2009 – Handbok för innesäljare (faktabok)

Aktivitet

  • Senast inloggad: 7 år sedan
  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 3 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal forum-gilla: 0 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.