av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1254 artiklar

Distansarbete gör att det blir ännu viktigare att ha koll på detaljerna. Inte minst på företagets utgifter. Just nu kan ditt företag testa lösningen utläggshanteraren utan kostnad i ett halvår.

Oavsett om medarbetarna jobbar på kontoret eller hemifrån så är det viktigt att de har de verktyg som behövs för att kunna genomföra sina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt – alltså även kvittoredovisning och utläggshantering.

Utläggshanteraren är en smidig lösning för företag som inte använder ett utläggshanteringssystem (TEM). Det är en webbaserad tjänst där chefer och administratörer i realtid har tillgång till aktuell information om företagets kortköp.

– Processen med att godkänna utlägg kan inte bli smidigare. Allt som krävs för att godkänna eller neka ett utlägg är en knapptryckning, säger Alexander Rossev, produktägare på Eurocard.

Utläggshanteraren hänger ihop med appen Eurocard Pro där företagets medarbetare kopplar ihop transaktioner med rätt kvitton i samma ögonblick de gör ett köp. På sätt slipper man det eviga problemet med ofullständiga kvittoredovisningar och papperskvitton som saknas.

Ytterligare en fördel med lösningen är att all information kan exporteras till företagets ekonomisystem, en god nyhet för alla som annars får mata in uppgifterna manuellt.

– Utläggshanteraren är en lösning som förenklar för alla på företaget och ett bra sätt att spara värdefull tid, säger Alexander Rossev.

Fördelar med utläggshanteraren

Enkel kvittoredovisning
Medarbetarna rapporterar sina utlägg i appen Eurocard Pro direkt när de har handlat.

Överblick i realtid
Du ser alla rapporterade utlägg i samma stund som de görs – tillsammans med rätt kvitto.

Kontroll över utlägg
Automatisering av kategori och moms. Enkelt att exportera utläggen till företagets ekonomisystem.

Testa utläggshanteraren utan kostnad

Just nu bjuder vi på sex månader – ta chansen och upptäck fördelarna med utläggshanteraren. Börja här >>Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.