Partner sökes

1
Jag söker efter en eller flera drivna personer till att bygga upp en outsourcing struktur för webbutveckling till t ex Indien.  Jag har redan kommit så pass långt att "prove of concept" är passerat. Med andra andra ord genomfört ett antal lyckade projekt åt kunder. Det finns en mkt god lönsamhet i idén och tack vare detta så går det att diversifiera prisnivån mot kund väldigt mkt.

Situationen i dag:
Man hinner bara med så mkt per dag, så därför vänder jag mig till detta forum för att se om jag kan hitta någon/några som också brinner för idén.
Jag har skapat bra kontakter med flera mindre utvecklingsföretag i Indien och dessa sammarbeten fungerar alldeles utmärkt. Programmeringsspråken som vi idag använder oss av är PHP & MySQL och C# .NET.

Jag har även bra kontakter här i Sverige som denna idé kan säljas in till. Att kunna erbjuda kreativa idéer samt prisvärd utveckling är en bra kombination.

"Dealen" mellan oss som vill utveckla detta vidare är på traditionellt "start-up-manér" dvs delägande i aktiebolag. Inget är hugget i sten, det finns givetvis flera möjligheter att diskutera.

Vad förväntas av dig?
Vi kommer säkerligen jobba med samma typ av arbetsuppgifter dvs sälja in webbutveckling, identifiera olika typer av behov hos företag som kan lösas med webbutveckling, sätta samman kampanjer åt företag samt att sätta upp tekniken, skriva specifikationer på webbprojekt, arbetsleda utvecklingen, kommunicera med kunder.. etc listan blir lång, men om man bara är intresserad av att t ex själv programmera så fungerar det också.. det finns utrymme för flexibilitet.

Jag kräver inte 100% insats från början, utan det kan mkt väl handla om 50% eller vilket som tidsmässigt passar bäst för rätt person.

Om personen/personerna jag söker:
Jag föreställer mig att du/ni känner igen er i följande.

- Driven som en entreprenör.
- School- och streetsmart samt socialt begåvad.
- Har någon i form kommit i kontakt med PHP & MySQL och/eller C# .NET.
- Kan tala och skriva engelska väldigt bra.
- Kan skriva tekniska specifikationer för t ex en databas samt för programmeringen.
- Tidigare kanske har drivit en egen liten webblåda.
- Inte helt grön, utan har lite kvalificerade kontakter gällande idén.
- Kreativ
- etc

Jag tror poängen är gjord för vilka typer av människor som är skurna för idén.

Ska bli spännande att se responsen på detta. Jag ser gärna att både drivna tjejer och killar hör av sig.

/janne
11
Vilken stad snackar du om här? Eller funkar det var som helst?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.