Samarbetspartner inom rådgivning och utbidning för nytt startade företag sökes

1
Vi är några killar som driver ett webbbyrå i Stockholm, nu söker vi samarbetspartner tills ett affärs idea.

Det finns nu för tiden redan många företag som erbjuder tjänster inom utbildning, rådgivning eller redovisning till nytt startade företag; vi vill gärna jobba tillsammans med något small eller medium företag inom dessa område som partner.

Vad kan vi erbjuda? För varje kontrakt som vi får, kommer att kunder få ett gratis företag hemsida, eller enkel webbshop.(säkert priset för ett kontrakt för rådgivning ligger nu för tiden ganska låg, och det verkligen bara motsvarar pris till en hemsida, men säkert att det finns något annat som crazy idea som vi kan ta fram senare, till exempel med redovisningen).  Vi har en databas som innehåller alla företag register samt vissa anställda information i Sverige och nytt startade företag register uppdateras hela tiden. Vi har även gjort avancerat sök funktion som kan erbjudas till kunder för att söka potentielle leverantör, återförsäljare och kunder.

Om ni tycker att idea inte är för dumt, och kan erbjuda gärna kontakta mig på
[email protected]


Om det finns någon som är intresserad av tjänsten inom system utveckling samt web design, gärna hör av er.
1
Hej ! Jag har bred erfaranheter om att starta företag och har en del utbildningar,jag har även erfaranheter om att utveckla produkter det kan vara trevligt att vara med och arbeta inom rådgivning.ni kan nå mig på www.bell-x.se 0732-290191

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.