Design hjälp sökes, tryck hjälp även det!

3
Hej.

Jag har idé på min logga till mitt förtags första tröja ch skylltfönster som jag inte får som jag vill på bild, jag har gjort en bild i photoshop men får inte till det som jag vill.

Behöver hjälp att snygga till den lite, någon duktig som vill ha uppdrag?

Vad gäller tryck så handlar det om dekoren till fönstren och trycka kläder. Jag vill inte ha mer än ett 20tal t-shirt och sen vill jag ha lika många luvtröjer eller liknade.

Tack på förhand, Paint in Pain...
456
1
Hej[br]Kolla med Mojo här på forumet, han kan detta.[br][br]Gå direkt till hans profilsida: http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/action,profile/u,1822/ och skicka ett meddelande.
1616
4
Tack Deji,[br][br]Jag har redan skickat ett PM men kom just på att för att svara på PM krävs ett visst antal inlägg ^^ typiskt att två moderatorer glömmer detta  :-[[br][br]Här Paint in pain kommer min mailadress som jag dessutom glömde ge dig i PM. [email protected] [br][br]/Mojo
Må väl!
456
1
[quote author=Mojo link=topic=5522.msg26586#msg26586 date=1245852684][br]Tack Deji,[br][br]Jag har redan skickat ett PM men kom just på att för att svara på PM krävs ett visst antal inlägg ^^ typiskt att två moderatorer glömmer detta  :-[[br][br]Här Paint in pain kommer min mailadress som jag dessutom glömde ge dig i PM. [email protected] [br][br]/Mojo[br][/quote][br][br]Attans  :P[br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.