Spännande projekt

2
Vill du vara med och bygga upp ett företag från grunden, samtidigt som du är med och äger lika mycket som alla andra och kan ta del av vinsten när företaget ger utdelning.
Jag är ute efter att samla så mycket människor som möjligt för att bilda ett team och företag som kan utveckla mulitmedia, så som spel och nöjesmjukvara. Eftersom man omöjligt kan utveckla en programvara ensam, är detta ett projekt för alla er som vill vara eran egen men ändå ingå i en grupp där vi tillsammans utvecklar samma produkt.

Vi behöver allt från programerare, grafiker, till marknadsföringspersonal som bidrar med timmar, men även om så vill, riskkapital och affärsänglar som kan bidra med pengar till marknadsföring m.m. Alla går vi in i bolaget med samma förutsättningar. Att bygga ett företag från grunden och utveckla bra programvara.

Till en början med är det tänkt som en sidosysselsättning för oss alla, vi måste alltså försörja oss på annat, men sen när vi ser resultat, så får vi alla lika stor del av kakan.

Själv har jag 6 års erfarenhet av försäljning och företagsdrift i medelstort företag med goda kunskaper inom profilering och marknadsföring.
Vi kommer tillsammans överens om vad vi skall utveckla i vårt första projekt.
2066
2
Geografisk placering? Eller är det tänkt att ske över internet?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2
Arbetet kommer ske via en platform på internet. Självklart är det ett måste att träffas ibland också, dem träffarna kan man färlägga till landets större städer, så att man inte är bunden till en stad.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.