Majoritetsägare sökes till etablerat företag

1
Hej!

Vi söker en aktiv person som vill köpa in sig i vårt bolag. Vi erbjuder ett majoritetsägande.

Vi har arbetat med bemanning i tre år, där vi riktar oss mot i stort sett alla branscher, men med en egen nisch vad gäller personal. Vi har ett fullt fungerande datasystem, konsultbas och en stilren, interaktiv hemsida som håller administrationskostnaderna nere till nästan noll.

Vi har kunder i Stockholm och Göteborg, i Stockholm finns vårt kontor - väldigt centralt på nästan 100 kvm med egen ingång. Kontoret består av välkomsthall/väntrum, konferensrum, två arbetsrum, två toaletter och mikroavdelning. Totalt 6 arbetsplatser alla fullt utrustade och med snygga Mac-datorer.

Bolaget omsatte:
2007 3.7 miljoner
2008 2.8 miljoner
2009 2.3 miljoner

Vi känner att det är redo att gå vidare med nästa projekt och har därför inte valt att nyanställa någon. Vi vill samtidigt se att bolaget finns kvar, och tar därför in en majoritetsägare. Vi kommer bli passiva minoritetsägare i bolaget, kvar på support och rådgivning.

Som majoritetsägare tar du över hela verksamheten. Vi ger support i uppstarten och du kommer få ta över ett skuldfritt bolag med fasta utgifter om enbart ca. 30' / månad (inkl. hyra, städning, el, telefonabonnemang, internet och systemkostnader).

Om intresse finns, skriv i denna tråd.

Ha en bra dag!
1
Hör av dig på MSN eller E-post[br][br][email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.