Internetentreprenör som partner för webbsuccé

1
Konceptet som är en webbaserad tjänst är tämligen unik och vi har erhållit utmärkt respons från branschen och tilltänkta kunder samt vunnit en stor utmärkelse som en av de större potentialerna. Således finns mycket goda odds för att lyckas bli en av de nya internetsuccéerna.  Modellen genererar en utomordentlig kundnytta med kostnadsbesparingar och stor hävstång som lätt kan skalas upp.

Du skall vara en entreprenörsdriven person som har kapacitet för ett högt tempo. Du bör ha en god kunskap inom internetmarknadsföring. Att besitta en säljande inställning och förstå affärer samt ha en dokumenterad framgång är en självklarhet likväl som god IT/data kunskap.
Har du även design och programmeringskunskap i ex Actionscript ,HTML och CSS är det ett stort plus.

Vi kommer även att behöva en kvalificerad och erfaren programmerare som tidigare verkat med portalprogrammering och då språk som tex .NET, PHP, Javascript. Du har självklart erfarenheter av olika databaser. Det är också ett stort plus om du har god kunskap i och JSP, Ruby on Rails och Django Actionscript och får gärna ha jobbat med spel. HTML och CSS är ett måste.

Det är viktigt att du är villig att satsa 100% samt har ekonomisk stabilitet för att kunna vara delaktig i ett projekt utan ekonomisk ersättning under en period.  Det är ett unikt tillfälle som kan generera i en mycket stor uppsida då du erhåller större ägarandel av bolaget.

Bosatt i Stockholmsområdet är ett måste och du skall kunna börja relativt omgående.

Av naturliga anledningar sker allting väldigt konfidentiellt så första steget är att du skickar en kort beskrivning om dig själv samt CV, så kontaktar vi dig.

Vänliga hälsningar



Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.