Söker läkare att starta samarbete/privatklinik med estetisk kirurgi

1
Hej! Jag är en ambitiös tjej på 26 år som utbildar mig till sjuksköterska i Stockholm. Detta med mål att öppna egen skönhetsklinik med estetisk kirurgi, alltså arbeta med Restylane, Botox osv. Även peeling.

Har en bra affärsplan med stora mål inom några år.

Söker läkare som går i likasinnade planer, som vill satsa och få en rejäl avkastning - att tillsammans bygga något stort i Stockholm. Hör av dig så berättar jag mer om allt!
12
1
[quote author=evelinas84 link=topic=7625.msg34989#msg34989 date=1283199404][br]Hej! Jag är en ambitiös tjej på 26 år som utbildar mig till sjuksköterska i Stockholm. Detta med mål att öppna egen skönhetsklinik med estetisk kirurgi, alltså arbeta med Restylane, Botox osv. Även peeling.[br][br]Har en bra affärsplan med stora mål inom några år. [br][br]Söker läkare som går i likasinnade planer, som vill satsa och få en rejäl avkastning - att tillsammans bygga något stort i Stockholm. Hör av dig så berättar jag mer om allt! [br][/quote][br][br]Hej,[br][br]Jag har jobbat med uppstart av kliniker tidigare och något du har rätt i är att det verkar finnas rejält med pengar i branschen.[br]Dock höga investeringskostnader och många regleringar att ta hänsyn till.[br]Konkurrensen är dock väldigt hård och marknaden är relativt begränsad i Sverige. Ett tips är att mingla på olika events där det finns mycket läkare, förmodligen lättare att skapa kontakter där än här, kanske har jag fel.[br]Behöver du feedback av något slag är det bara att säga till. Du har säkert något att lära mig med :)[br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.