SÖKES 2-3 Delägare Samarbete etc Innovativ verklighetsförankrad Södra Sverige

11
Hejsan

Jag har haft stora tankar i många år att starta något, har lång utbildning och har haft diverse hobbyföretag. Jag är Civilekonom i grunden, med stor kunskap om marknadsföring, IT, E-handel, hemsidor, organisation, ledarskap och mycket annat.

Det som jag hoppas på att finna, det är någon några medarbetare alt delägare till ett gemensamt företag eller med varsitt företag i en gemensam koncern.

Jag har lite små koncept som man kan spinna vidare på, Import, E-handel, Fotografering, men även tillverkning och planering.

Det finns många som håller på med ovan, så ska man köra inom samma segment, så är en speciell nish ett måste, något som vi då kommer att komma fram till gemensamt.

Förhoppningen är att vi ska bli ett bra team, vi ska ha roligt, runt 25-35 ålder, 1-2 tjejer, 1-2 killar. Erfarenheten spelar inte så stor roll, jag har stor del av den och det viktiga är att man kan lyssna på vad andra har att säga, utvärdera och ta sig till och lära sig och på detta sätt utvecklas.

Man blir inte rik på en dag, kanske man aldrig blir rik, men roligt, det kan man ha från första dagen och det är något som jag kommer lägga stor vikt vid i den utsträckning det kan gå.

Jag kan inte säga "hur du ska vara", men som de vanliga skriver, så är ju det att föredra om du kan jobba i grupp, men med dina egna uppgifter och eget ansvar som är förenat med gruppen. Körkort och tillgång till bil är ju alltid bra, att du kan se brett i saker, kan tänka ekonomiskt, entreprenörsanda, innovativ och så. Det är viktigt att du kan finna ett driv, både själv och i gemensamhet.
Du behöver inte ha flera hundra tusen i kontanter eller liknande, utan din tid och ditt engagemang är det viktiga i detta.

Jag har inget företag idag, tanken är att vi ska starta detta gemensamt/var och en och hoppas på att få nystartsbidrag och den hjälp som vi kan behöva lite beroende på vad vi väljer.

Låter detta spännande?

Du är varmt välkommen att höra av dig, även om du är yngre eller äldre än ovan, misstolka det inte fel. Skicka ett PM här, eller skicka ett mail, [email protected]

Fortsatt trevlig helg

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.