Stopp för kontokortsbedrägerier. Partnersök

3
Hej

Jag har ett sätt att stoppa
missbruk av annan kontokort på nätet
missbruk av annans kontokort i bankomat
missbruk av annans kontokort i butik och restaurang.

Sättet innebär att ingen kommer att köpa annans identitet för att trycka upp falska kontokort eller göra dataintrång för att stjäla ID. Annan ID blir helt värdelös. Denna illegala stormarknad självdör då. Bedrägerierna av total ID stöld uppgår till ca $500 miljarder, som finansierar både det ena och det andra som vi avskyr.

Dyra chipskort behövs inte, magstripes fullt tillräckligt vilket innebär att lösningen har global bärighet eftersom chips aldrig blir en global standard.

Lösningen vet om det är du själv eller obehörig som använder kortet på Nätet. Detta vet systemet INNAN du själv vet att du förlorat kortet.

Lösningen är så stark att den hotar Visas och Mastercards monopol, som inte klarar av att säkerställa sin säkerhet. Lösningen kräver ett helt nytt plastkort.

Bästa partner är en storbank som vill slåss mot det amerikanska konkokortsmonopolet genom att parallellt med nuvarande system introducera ett helt nytt kontokort i sin egen kund/säljarstock och detta sen växer organiskt tills brohuvudet gör en global roll out möjlig..
Sådana banker finns i arabvärlden, Ryssland, indien, Kina. De skulle gärna vilja knäppa de andra på näsan och tvinga dem att köpa licenser.

Om du är kapabel att introducera detta som lösningens ambassadör i en sådan bank och har det smörjkapital som behövs för att komma in dit och vi ska prata om min affärsplan och tekniska standby, så maila till mig och beskriv dig själv och din tanke.

En svensk bank har inget intresse av att pröva något som inte redan är utprovat  av andra. inte heller intresse av ett litet svenskt innivationsföretag. Man tjänar bra ändå. Dessutom tar banken vid e-handel ut såväl avgifter för köpet som straffavgifter om köpet visat sig vara är illegalt ( utan att återbetala den första avgoiften i samnband mjed att hela förlustutlägget av banken senare debiteras webbbutiken) vilket neturligtvis inte ökar bankens intresse av att göra denna säkerhet bättre då man täcker sig fullstänigt och även får ut en straffavgift. Detta är sagt som info till dig som tycker att vi ska besöka den svenska banken.

Mvh

John Doe
[email protected]

2
Hej John [br][br][br][br]Kontakta mig ang denna affärsidé, har skickat mail till dig.[br][br][email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.