Företagserfarenhet till filmmanus

3
Hej,



Jag är manusförfattare som håller på med ett större projekt åt en producent. Jag håller på med research till det manuset, och behöver lite hjälp av någon som har jobbat i något större företag eller åtminstone känner till hur det är, helst inom inköp och ekonomi.



Frågor som du bör ha kunskap om: Hur är en vanlig dag i ett företag för en högt positionerad person? I vilket område inom ett företag hänger ekonomin på? Vad kan bli fel och rasa företagets ekonomi kritiskt?



Om du vill medverka i ett stort filmprojekt kontakta mig gärna. Betalning sker enligt överenskommelse och medförd hjälp.



Om du har frågor, fråga på.



Tack,



TP
3
Ingen som känner till det jag söker efter? Konstigt för ett forum med endast "businessmen".
232
Konstigt?? Precis som du skriver kryllar det av "businessmen" här, men förmodligen kör de flesta eget race i sina fåmans/hobbyföretag.. [br] [br]Hur många på detta forum har jobbat på ett större företag? Vad är ett större företag för dig? >50 anställda? >100 anställda? Fler ändå? [br] [br]Skall personen vara ledningsgruppsmedlem? [br] [br]Vad för typ av frågor kan man förvänta sig? [br] [br]Mer info tack så kanske jag kan bistå...
M-Daniel Johansson
3
Jo, du har i.o.f.s rätt... [br] [br]Jag har ingen erfarenhet alls av företag, det kanske också är orsaken till mitt missförstådda inlägg. [br] [br]I alla fall, jag behöver info av någon som vet hur det är att jobba i ledningen och hanterar ansvaret för ett företags framgång. Varför jag skrev större företag är på grund av att det ska finnas stor tyngd på just den personen och mycket pengar inblandade. [br] [br]Frågorna är i stort sätt de i mitt första inlägg.
232
Ok, vad är det för projekt? Vilka kommer att se filmen och i vilket syfte? [br] [br]Jag sitter i ledingen för ett nordiskt bolag och kan ställa upp om det känns motiverat...
M-Daniel Johansson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.