Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Mentor/affärspartner sökes: fastighetsbranschen

Mentor/affärspartner sökes: fastighetsbranschen 09 jun 2011 14:59 #40242

Hej!

Jag söker en mentor/affärspartner med erfarenhet av fastighetsbranschen.

Lite om mig:
Mitt gamla yrke som musiker har varit mycket givande men nyligen har jag börjat leta efter olika sätt att uppnå mina ekonomiska mål genom att skapa passiva inkomstkällor.

Min första passivt inkomstkälla blev i form av royalties för en bok som jag skrev och publicerade året 2009. Boken heter "Performing in The Zone" och säljs världen över.

Under tiden jag skrev boken började jag även undersöka andra passiva inkomstkällor. Jag läste böcker av Robert Allen om fastighetsinvestering och alternativa sätt att finansiera fastigheter, och började fundera på om detta var något man skulle kunna tillämpa här i Sverige. Ju mer jag läste om ämnet desto mer intressant det blev.

Affärsidé:
Utan att avslöja för mycket har jag undersökt en gren av fastighetsmarknaden och plockat fram några exempel på prisvärdiga objekt i en del av landet som har upplevt en positiv befolkningsutveckling de senaste åren (ca.1%/år) och som ska troligtvis fortsätter så. Även med lån på 100% av fastighetsprisen (som är förstås osannolik i det nuvarande ekonomiska klimatet) ger några av dessa objekt betydelsefull avkastning (med amorteringar, ränta, och driftskostnader inräknade).

Om Ni har erfarenhet av fastighetsbranschen och är intresserad av att vara mentor eller affärspartner är Ni välkommen att höra av Er.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan