Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Samarbetspartner sökes till en exist. sida + kommandande idéer

Samarbetspartner sökes till en exist. sida + kommandande idéer 07 okt 2011 16:03 #41381

Hej alla Entreprenörer!

Jag är en glad entreprenör som nu söker en samarbetspartner till mina kommande idéer samt mina redan existerande sidor då mina vänner saknar intresse för eget företagande.

Jag driver en sida som heter fragamalmo.se, fragastockholm.se & fragagoteborg.se (de två sista ligger inte uppe än då jag har några små justeringar kvar att göra innan jag lägger upp dem.)

Som ni säkert hör är dessa sidor ett ställe dit folk, besökare samt invånare av ovanstående städer kan besöka, läsa, fråga samt svara på diverse ämne som besökarna av sidan själva ställt. Det är en typ av Q&A sida som ska drivas av besökarna. Sidan är hyfsat ny och det har inte gjorts några försök att marknadsföra den och jag tror besökstatistiken i nuläget är runt noll :)

Det jag söker nu är en driven Entreprenör som tycker det är roligt med utmaningar samt har bra kontakter och erfarenhet inom att driva företagande på internet. De viktigaste bitarna du ska ha hand om är marknadsföring samt driva in och försöka göra en affärsidé av konceptet. Om du har teknisk- & grafisk kunskap är det ett stort plus.

Framtiden, om detta samarbete blir lyckat kommer framtida projekt som just nu är under utveckling bli ett rent nöje. Om du kan bidra med ytterligare idéer är det ett stort plus.

Det finns tyvärr ingen ersättning att hämta för tillfället men tanken är som sagt att vi ska fixa det tillsammans. Om jag hittar rätt person är jag intresserad av att starta ett bolag tillsammans med er för att göra allt på korrekt sätt.

Om ni nu fortfarande är intresserade så kan ni skicka iväg ett mail till mig med kontaktuppgifter, en beskrivning av tidigare erfarenheter eller varför just ni är den person jag söker. Referenser är aldrig fel!

Ni når mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svarar enbart på seriösa mail!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan