Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: TM-Bolag, med lång erfarenhet, söker nya uppdragsgivare!

TM-Bolag, med lång erfarenhet, söker nya uppdragsgivare! 11 mar 2012 16:59 #43226

Hejsan kära företagare!

Jag och en god vän till mig har jobbat inom försäljningsbranschen i många år, inom olika typer utav försäljningsområden och olika typer utav befattningar!
Vi har jobbat inom olika typer av försäljning och vårt eget bolag är relativt nystartat, vilket gör att vi nu söker efter nya samarbetspartners/uppdragsgivare! Vi har säljare som idag jobbar på ett projekt och vi har fler säljare på intåg. Varvid det gamla projektet nu snart tar slut så vill vi komma igång med nya utmaningar och nya produkter/tjänster, att sälja. Vi har administratörer och personal som går igenom varje sälj för att bibehålla kvalitén, vilket vi av erfarenhet vet är något som är uppskattat!
Vi önskar gärna komma igång med nya samarbetspartners/uppdragsgivare, snarast möjligt!

Jag hoppas att detta låter intressant och att det låter som att vi är det rätta TM-Bolaget för just ert företag! Så hör gärna av er snarast möjligt!
Vi ser fram emot ett samarbete!

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., med mer information om ert bolag och er produkt/tjänst, så får ni ett svar inom 4 timmar, med mer information om oss!

MVH
Benjamin Berglund
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan