Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Vill du driva verksamhet med oss i Thailand?

Vill du driva verksamhet med oss i Thailand? 26 jul 2012 20:13 #44531

Vill du driva verksamhet med oss i Thailand?

Vi planerar på sikt att starta en verksamhet i Thailand för att erbjuda kvalitativ personlig assistans på plats i Thailand för svenska assistentberättigade som vill åka på longstays till Thailand i ca 3-6 månader, dvs funktionshindrade personer som av Försäkringskassan är berättigade till personlig assistans i väsentlig omfattning, minst ca 70-80 timmar/vecka. Start av verksamheten ligger sannolikt 2-3 år framåt i tiden, kanske tidigare.

Vi har tänkt att initialt i viss utsträckning själva delta aktivt i arbetet som personliga assistenter i verksamheten. Efterhand om verksamheten utvecklas positivt så kanske vårt arbete blir mer administrativt, planerande och marknadsförande. Vi räknar med att kunna erbjuda ett mycket prisvärt och bra boende för brukarna. Så även den som har liten resbudget kan stanna länge. Vi kommer också anordna utflykter och aktiviteter till ett mycket förmånligt självkostnadspris för de brukare som är intresserade.

Vi kan om vi hittar rätt samarbetspartners/personer tänka oss att bli en eller ett par delägare till i verksamheten. Därav lägger vi redan nu, mycket tidigt i vår planeringsprocess ut en förfrågan här på forumet om någon skulle vara intresserad av att vara med och driva en sådan här verksamhet i Thailand om några år.

Vi söker samarbetspartners till vår planerade verksamhet:

Någon som har lång och fördjupad erfarenhet av personlig assistans och som har ett brett kontaktnät mot assistansberättigade. Gärna någon som också jobbat administrativt på ett assistansbolag.

eller

Någon som har stor erfarenhet av att driva och utveckla företag. Kanske någon med goda erfarenheter av marknadsföring, web etc. Gärna med erfarenheter från thailändska förutsättningar.

eller

Någon som själv är assistansberättigad, har minst ca 70-80 timmars assistans/vecka idag och skulle vilja ha en stadig tillvaro i Thailand ca 5-6 månader om året under lång tid framöver. Någon som med sin erfarenhet kan vara med att utveckla vår verksamhet.

Har du funderingar och frågor, tveka inte att höra av dig!
Senast redigerad: 26 jul 2012 20:33 av Peter.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan