Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Söker frivilliga testanvändare

Söker frivilliga testanvändare 30 aug 2013 14:15 #47685

Hej,

Jag har utvecklat en hemsida som erbjuder registrerade medlemmar möjligheten till att annonsera varor avsedda för internetbaserad byteshandel.

Jag har under utvecklingen haft begränsade tillgångar till testanvändare, jag söker därmed 10 till 15 personer som kan tänka sig att hjälpa mig genom att besöka hemsidan samt skapa ett konto och sedan aktivera denna. Syftet med detta är att säkerställa registreringsprocessens funktionalitet och utförande.

Som tack för hjälpen erbjuder jag dessa användare fem stycken gratisannonser för användande hos www.varamotvara.se. Dessa gratisannonser är giltiga 30 dagar f.r.o.m. det datum utskicket sker.

För att delta:

Besök www.varamotvara.se och skapa ett konto för att sedan aktivera denna.

Skicka sedan ett mail till register@varamotvara. se (utan mellanslag) innehållande förnamn samt efternamn (för identifiering och utskick av gratisannonser), användarnamn, typ av operativsystem (ex. windows 7, Mac OS, o.s.v.), typ av webbläsare samt ange om registrering sker under användet av en mobil- alternativt icke-mobil enhet.

Om någon form av problem under registrering påträffas, var god beskriv detta i e-postet. Om inte, skicka endast tidigare nämnda information för att sedan erhålla ett e-post innehållande gratisannonser.

Tack på förhand.
www.varamotvara.se - Internetbaserad byteshandel

Re: Söker frivilliga testanvändare 31 aug 2013 17:08 #47694

Idén är mycket bra och användes från 60-talet av företagare genom något som hette Garantiföreningen där man registrera fösåld vara och få något annat istället för samma pris mer eller mindre vilket registrerades som tillgodohavande eller skuld.

Lars
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Re: Söker frivilliga testanvändare 30 sep 2013 14:01 #47890

Intressant kuriosa! Dock har jag personligen aldrig hört talas om Garantiföreningen, jag måste iallafall erkänna att min idé är snarlik.

Min tanke grundar sig från början i att i min umgängeskrets har vi en vana, som många andra att låna ut och byta (för personen i fråga) uttjänta produkter med varandra. Så varför inte ta det ett steg längre och skapa en internetbaserad knutpunkt där alla intresserade kan göra detsamma. I det långa loppet vinner vi alla på det.

Tack för visat intresse!
www.varamotvara.se - Internetbaserad byteshandel
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan