Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Är du grym på programmering, vill du bli delägare i mitt bolag?

Är du grym på programmering, vill du bli delägare i mitt bolag? 15 okt 2013 23:30 #48068

Jag är intresserad av att komma i kontakt med en kompetent webbyrå eller en driven och mycket duktig programmerare som kan tänka sig bli delägare i mitt bolag i utbyte mot programmering av en webbplats och en interaktiv utbildning.

Jag har en oerhört spännande affärsidé med stor potential inom brottsprevention. Bolaget kommer att behandla ett problem som är relevant väldigt många av oss och som vi påminns om i stort sett varje dag. Initialt ska fokus riktas mot specifika yrkesgrupper på en marknad som är nästintill obegränsad, både nationellt och internationellt.

Har ni kunskapen och drivet som jag efterfrågar och är ni intresserade av att bli partner med en entreprenör med spetskompetens inom området? 

Skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och beskriv vem ni är och vad ni kan tillföra bolaget, så ska jag berätta mer om min affärsidé. Ifall ni har erfarenhet av e-learning så är det en fördel, men det viktigaste är att ni är grymma på "webben".. :-)

/ Andreas 
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan