Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Sourcing/Inköp/Logistiklösning Kina

Sourcing/Inköp/Logistiklösning​ Kina 10 nov 2013 19:18 #48278

Hej.

Jag håller på att starta upp ett projekt där vi ska hjälpa andra företag med att hitta leverantörer i Kina, hjälpa till med logistikbiten samt göra kvalitetskontroller med hjälp av ett lokalt kontor i Kina.

Denna biten har jag bra koll på och jag har en Kandidatexamen i Internationell handel, master i logistik samt helt flytande Kinesiska och kunskap om kinesisk kultur. Då jag är helt flytande i mandarin (modersmål) så kan jag garantera att vi alltid får det "rätta" priset och inte blir lurade att betala mer än vi behöver.

I dagsläget så finns det flera agenter på den svenska marknaden som sysslar med liknande och jag tror att för att sticka ut och tjäna stora pengar så krävs det stor kompetens och kunskap inom den tillverkande industrin, gärna metallbearbetning.

Tanken är att jag med mina kunskaper inom logistik, handel och Kina kombinerat med dina kunskaper inom den tillverkande industrin skulle kunna få kunder att verkligen lita på vårt företag, ingen vågar lägga en stor order hos någon som inte verkar veta vad branschen handlar om.

Om vi har stor kunskap inom den tillverkande industrin så skulle vi rent av kunna utge oss för att vara ett tillverkande bolag, dock inte göra någon hemlighet av vart fabrikerna finns.

Tycker du att detta låter som något för dig? Svara då gärna här i denna tråd eller skicka ett personligt meddelande så diskuterar vi vidare.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan