Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Delägare till hotell i Söderhavet

Delägare till hotell i Söderhavet 22 feb 2014 13:13 #49106

Hej

Jag och min fru äger ett mindre hotell på Samoaöarna i söderhavet. Vi bor i sverige sedan några år tillbaka och söker nu efter en eller eventuellt flera delägare att hjälpa till med finansiering och eventuell drift av hotellet om rätt erfarenhet finns.

Hotellet som är i samoansk stil, med ca 10 samoanska fales och bungalows och restaurang öppnade 2001 och ligger på en av världens vackraste stränder. Vi har 25 acres (ca 100 000 m2) leasehold 2x30 år från 1999 och ca 800 meter lång strand.

Flera filmteam har varit hos och och filmat genom åren. Bl a American Survivors.

Vi har en spekulant på att köpa hela hotellet för 3 miljoner.

Om vi hittar rätt delägare, ärlighet och kemi är viktigt, vill vi vidareutveckla vårt hotell.

Re: Delägare till hotell i Söderhavet 22 feb 2014 14:38 #49108

Hej!
Mitt namn är Ulf Norr och driver ett företag som heter Labs2020, vars idé är att starta hållbara projekt, företag och innovationer. Vi samverkar med olika intressenter och förenar EU-finasiering med privat finansiering. Jag har en examen i arkitektur men har även studerat marknadsföring och projektledning. Som mitt fokusområde är att sätta ihop team, projektgrupper för att genomföra projekt med ambitionen att vara hållbara, samt skapa affärsnytta och främja gröna arbetstillfällen. Just nu arbetar vi med att kommersialisera ett byggsystem som är miljövänligt. Parallellt letar vi mark utomlands för att utveckla en sk Hållbar Turist Resort, vilket vi arbetat med i ett antal år och har en strategi för finansiering men ingen mark. Det skulle vara intressant höra mer och se en möjlighet till samverkan. För mer information www.labs2020.com
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mvh Ulf Norr
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan