Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: ABB söker en Säljare lågspänningsprodukter i Sollentuna.

ABB söker en Säljare lågspänningsprodukter i Sollentuna. 24 mar 2014 13:58 #49314

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Att jobba på ABB innebär att du har över 150 000 kollegor i cirka 100 länder, tillgång till ett stort utbud av olika karriärvägar och får arbeta med teknik som ligger i den absoluta framkanten.

Därmed har vi inte sagt att du måste vara tekniker eller ingenjör för att söka jobb här. För att ett företag som ABB ska fungera är vi lika beroende av duktig personal inom andra yrkeskategorier som säljare, ekonomer, produktionpersonal, projektledare och medarbetare inom andra funktioner.

Att söka jobb på ABB kan vara ditt första steg på vägen att bidra till en bättre och mer hållbar värld.


Uppgifter

Är du en engagerad och orädd säljare som gärna slänger dig in i nya utmaningar? Bra, för just nu söker vi en säljare till Stockholmsregionen. Här får du jobba med att sälja lågspänningsprodukter tillsammans med ett framgångsrikt team på fyra personer. Våra kunder består av mindre, medelstora och till viss del rikstäckande installatörer samt grossistpartners. Din uppgift blir att skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer. Lockas du av en stimulerande och spännande utmaning som ger dig utmärkta karriärsutsikter kan detta vara rollen för dig.

Krav
Du är en positiv och resultatinriktad säljare som i alla lägen fokuserar på kunden. Du har dessutom väldigt lätt för att ta egna initiativ och är öppen och vill lära dig nya saker. Det är viktigt att du har ett brett tankesätt som ger dig förståelse och koll på marknaden vi jobbar mot. Med rätt personlighet kommer du inte bara passa in i vårt team utan också lyckas som säljare. Har du erfarenhet från el- och installationsbranschen samt har grundkunskaper i engelska kommer du känna dig som hemma hos oss.

Ansök.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan