Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Citerus söker en Affärsutvecklare i Stockholm.

Citerus söker en Affärsutvecklare i Stockholm. 02 maj 2014 11:31 #49551

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Skapa enastående affärer på Sveriges bästa arbetsplats

Till en nyckelroll där din kreativitet får utrymme att växa söker vi dig med passion för mjukvarans möjligheter att utveckla affären.


Fantastiska kunder och kollegor. I nästan två decennier har vi på Citerus utvecklat en spetskompetens i att bygga enastående mjukvara och att lära ut och hjälpa våra kunder att göra detsamma. På Citerus hittar du några av Sveriges mest affärsdrivna mjukvaruutvecklare och agila experter. Bland våra kunder hittar du snabbväxande teknikbolag, nyskapande branschledare och innovativa uppstickare - alla med den gemensamma nämnaren att deras framgång bygger på affärsnära mjukvara.

Ett affärsmässigt ansvar för Citerus projekterbjudande. Som bolag är vi i en spännande utvecklingsfas och bland annat utvidgar vi vårt erbjudande på projektsidan, där affärsmodellen i hög grad baseras på den affärsnytta som levereras och där teamet i större utsträckning helt och hållet kommer från Citerus. I denna nyckelroll tar du täten i vidareutvecklingen av Citerus projekterbjudande och formar vår fortsatta utveckling samtidigt som du breddar vår räckvidd i branschen.

En exceptionell affärsutvecklare. Det här är en roll för dig som gillar kundnära försäljning och affärsutveckling, stor frihet och ansvar på en kreativ och lättrörlig arbetsplats med utrymme för innovation. För att lyckas i dialogen med våra nuvarande och potentiella kunder behöver du en hög förmåga att översätta affärsmässiga behov i mjukvarulösningar. Du ser möjligheter tack vare din höga förståelse för utmaningarna i mjukvaruprojekt och vår kunskap om vad enastående mjukvara kan göra. Allt för att inspirera och bidra till en affär utöver det vanliga.

Känner du ett sug efter en affärsmässig utmaning och brinner för teknik så vill vi att du tar kontakt med oss! Tjänsten kommer att skräddarsys för dig allt eftersom vår dialog utvecklas

Skicka ansökan: express.joberate.com/campaign/url/forward/cf056fce5ae4
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan