Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Eftersöker seriösa TM-byråer för uppdrag omgående

Eftersöker seriösa TM-byråer för uppdrag omgående 20 maj 2014 13:32 #49652

Hej!

Sveriges Söktjänst är en Google-Certifierad partner som bl.a. bygger hemsidor åt företag samtidigt som vi hjälper dem att optimera sina hemsidor för att på så sätt få våra kunder att synas väldigt högt upp på Google. Vi hjälper även e-handlare att optimera sina hemsidor.

Vi säljer utöver detta även marknadsundersökningar till företag som gjort reklam i exempelvis dagstidningar eller damtidningar för att de på så sätt ska få ”ett kvitto” på vad marknaden har gett för svar på deras annons.

Samtliga våra uppdrag är väldigt lättsålda och med höga provisionsersättningar.Nu ger vi er möjligheten att växa med oss:
Vi söker dig som har en TM-byrå med minst 5 säljare. Du ska ha tillgång till all tänkbar utrustning som en TM-byrå har så som dialer och datorer. Vi söker er som är ute efter ett långsiktigt samarbete där vi kan hjälpa er TM-byrå att växa.

Sveriges Söktjänst kommer stå för både produkt och retorikutbildningar till era säljare samt närvara i produktionen 1-2 dagar/vecka för att på ett enklare sätt tillsammans med er hitta framgångsfaktorerna och ta vara på dem.

Om du känner att detta är något ni som TM-byrå kan ta er an så är ni varmt välkomna att maila över lite kort info om er så kontaktar vi er snarast möjligt.
Skicka ditt mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med Vänliga Hälsningar

Försäljningsdirektör

Alex Malki
Senast redigerad: 20 maj 2014 13:50 av hjbSlwhuhckh.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan