Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Stepstone - Garros söker en säljande projektledare

Stepstone - Garros söker en säljande projektledare 11 jun 2014 19:04 #49766

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Driven säljande projektledare med ledar- och entreprenörs egenskaper sökes

Till ett litet bemannings- och serviceföretag som sedan 2012 arbetat inom lager, montering och bygg. Verksamheten har vuxit under 2013 och utökar nu under 2014, där nya steg tas. Med nya områden erbjuder företaget allt från reception, administration, fastighetsevice, lager, produktion och bygg. Fokus ligger på en liten, lönsam och seriös rekryterings- och bemanningsverksamhet. Satsar på ökad tillväxt och söker nu den person som är villig att hands-on genomföra denna process och med tydliga krav och mål.

Uppdraget
Som ny på företaget ska du tillsammans med ägare under 18 månader utveckla och verkställa mål.
Du ska som ledare ta denna bemanningsverksamhet på 20 konsulter och under 12 månader fördubbla verksamhetens volym och lönsamhet.

Givetvis gör du detta på ett sätt som säkerställer god leveranskvalitet, långa kundavtal, kostnadseffektivit och lönsamt.
I denna roll får du stort handlingsutrymme att forma och bygga konsultverksamheten och från grunden ta dig an alla uppgifter och verksamhetens olika delar.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för bygga företag, har ett stort eget driv, engagemang för försäljning och att du har höga ambitioner att utvecklas och att bidra till ditt företags utveckling.

Då du arbetar i en ständigt föränderlig miljö är det viktigt att du har god förmåga att planera och driva ditt eget arbete. Du ges frihet och förtroende och ditt mål är att förvalta detta förtroende genom att leverera goda resultat. En hög aktivitet är ett krav och det är naturligt för dig att ha en professionell framtoning gentemot kund och verksamhet. För rätt person är detta chansen att växa med ett expanderande företag.

För att lyckas i rollen tror vi att du har god vana av försäljning, ett bra nätverk, en vana att prestera mot mål på ett sätt som är kontrollerat och säkerställer både hälsa, välmående och en verksamhet i bästa balans. Du behöver även ha erfarenhet och vana att ekonomiskt styra en verksamhet, god arbetsstruktur och ett kostnadseffektivt sinne.

För dig som kan skapa resultat och leverera mot uppsatta mål, finns här en bra bas och goda möjligheter att växa med denna verksamhet och med en ägargrupp som är aktiv och med starkt investeringsvilja.

Kunskaper
Data / exel / visma / pp mm
Ekonomi / löner / fakt / bas bokf.
Avtal / juridik
Bemannings kunskap
Hr - juridik / rekrytering
Sälj / koncept / strategi

Företaget har kontor i centrala Stockholm.
Om detta är rätt utmaning för dig, skicka din ansökan till Anethe Ahlgren Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Skicka ansökan: express.candarine.com/campaign/url/forward/7d6d575d047f
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan